Descriere Punta Cana – destinatia pentru relaxarea ideala

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

O relaxare de 7 zile, inactiv pe însoritele nisipuri albe, bucuria unui sejur in Punta Cana - Republica Dominicana. Ce poate fi mai frumos decât desprinderea totala de grijile cotidiene, de stresul zilnic. Vacantele în Punta Cana sunt renumite pentru combinația uimitoare de soare, mare și nisip! A început sezonul vacantelor exotice în Republica Dominicana cu oferte last minute . Superba apa turcoaz din Marea Caraibelor mângăie ușor nisipul  fin al plajelor din Punta Cana, umbrite de garnitura de palmieri ce conferă locului un aspect fermecător, idilic. De aceea, am facut pentru dvs o descriere Punta Cana, cu cat mai multe amanunte posibile.

Descriere Punta Cana

Descriere Punta Cana

Punta Cana este o regiune din Republica Dominicana, care se întinde pe 50 de kilometri de-a lungul coastei de est. Plajele de nisip alb si recifii de corali sunt caracteristice omniprezente în toate zonele din regiunea Punta Cana, care includ Cap Punta Cana, Cabez de Toro si desigur resortul în sine Punta Cana. Exista o buna selecție de oferte Punta Cana pe site-ul agenției de turism Oltextur, cu preturi începând de la 945 euro/persoana, sejur de 7 nopți cu servicii all inclusive. Găsim de asemenea o larga varietate de hoteluri in Punta Cana, cea mai mare parte dintre acestea oferind servicii all inclusive.

punta cana 2
Vremea în Punta Cana rămâne plăcuta pe tot parcursul anului, însa cea mai buna perioada pentru un sejur în Punta Cana este intre aprilie si martie.
Punta Cana are o mulțime de activități de oferit, de la excursiile cu barca la practicare unor sporturi de apa, la golf, volei și echitație. Daca dupa aceasta descriere Punta Cana v-ati hotarat sa petreceti urmatoarea vacanta in aceasta destinatie, va invitam sa călătoriți în Punta Cana prin Oltextur, o agentie de turism cu peste 22 de ani de experienta si care va ofera un raport calitate/pret excelent.

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print