Descriere Punta Cana

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Desriere Punta CanaSuntem in vacanta in Punta Cana. Cum ne distram?

Odata ajunsi in Punta Cana , in timpul micului vostru sejur, relaxati-va pe plaja, bucurati-va de apele cristaline sau explorati locurile tropicale ale Marii Caraibelor, o adevarata legenda vie a povestilor cu pirati si a recentei serii de filme "Piratii din Caraibe". Inainte de a pleca in vacanta voastra in Punta Cana luati in considerare cele cateva propuneri de relaxare venite din partea agentiei Oltextur si o scurta descriere Punta Cana pentru a avea o imagine de ansamblu asupra acestei destinatii.

1. Croaziera pe Marea Caraibelor si plaja pe Insula Saona

Insula Saona va asteapta cu plaje de nisip alb, palmieri cu nuci de cocos, ape turcoaz de cristal si o nota speciala fata de Dominicana ce face din ziua voastra de relaxare, una de neuitat.
Plecarea spre insula va fi fixata de la hotelul in care va aflati cazati, incepand cu ora 07:00. Durata excursiei va fi de aproximativ 10 ore, revenirea la hotel fiind in jurul orelor 18:30. Veti fi imbarcati pe vasul de croaziera, iar calatoria pe mare dupa care timp de 3 ore, veti avea la dispozitie suficient ragaz pentru a va bucura de frumusetea exotica a insulei Saona.
Pe timpul derularii excursiei veti fi rasfatati cu BBQ si bauturi pe plaja, bauturi si fructe la bordul vasului de croaziera.
croaziera insula sanoaPrima oprire a vasului de croaziera va fi pentru un cocktail la uimitoarea laguna "Natural Pool", renumita pentru abundenta sa de stele de mare. Continuati calatoria spre insula Saona cu o barca de viteza pentru un pranz la gratar servit in stil bufet la umbra palmierilor.Tot timpul excursiei veti fi insotiti de o formatie muzicala care va va delecta cu cantece dominicane.
Pretul unei astfel de excursii este aproximativ 95 $.

2. Punta Cana, o jumatate de zi de safari

Safari Republica DominicanaPorniti motoarele. Pregatiti-va pentru o jumatate de zi de calatorie conducand un buggy pe langa casele colorate si printre plantatiile de banane si a terenurilor agricole.Bucurati-va de o cafea autentica Dominicana.
Locul de preluare: hotelul unde sunteti cazati. Gustari si bauturi incluse. Pret: 85 $.
Veti trece prin satele La Caiba si Macao, veti face o oprire la un colmado local( magazin alimentar), de unde va putei face cateva cumparaturi de zi cu zi. Bucurati-va de gustarile si bauturile de la colmado, apoi de relaxarea de la Macao Beach, una dintre ultimele plaje naturale din Republica Dominicana. Condusul de-a lungul nisipului alb iti va oferi vederi impresionante la plaja si la ocean. Inainte de a va intoarce la hotel, repede o baie in ocean!

3. Republica Dominicana - Mega Truck Safari

Lasa resorturile hoteliere de lux din Punta Cana si urmati-ne intr-un tur unic al Republicii Dominicane intr-un camion prin drumurile de tara, campurile cu trestie de zahar. Un pranz delicios, o cafea Dominicana si bauturile incluse vor face din acest tur o adevarat aventura pentru voi in Dominicana de care va veti aduce aminte mult timp de aici inainte.
In cadrul turului sunt incluse si cateva ore de calarie, prilej de a traversa raurile si paraurile din Republica Dominicana, dar si a campurilor de trestie de zahar.
Veti avea ocazia de a descoperi satele mici pline de culoare, de a afla cum traiesc oamenii simpli la tara, dar si de a degusta adevarata cafea Dominicana produsa la nivel local, unul dintre cele mai renumite produse de aici. Odata ajunsi la capatul drumului, pe malul unui rau, veti servi pranzul sub forma de bufet si veti degusta din bauturile locale. Relaxati-va si bucurati-va de o baie in apele racoritoare ale raului pe malul caruia ati poposit, apoi mergeti inapoi la hotel, avand o noua perspectiva asupra istoriei si culturii Dominicane.

Safari Punta Cana4. Turul Parcului National Los Haitises din Punta Cana

Exploreaza minunile naturale din Parcul National Los Haitises, un adevarat sanctuar al pasarilor protejate, care include zeci de insule si Golful San Lorenzo. Admira peisajele spectaculoase ale acestui parc marin si de coasta in timp ce calatoriti prin pesterile preistorice. Veti descoperi pictograme si petroglife in caverne, iar la fata locului o abundenta de pasari, precum fregata si pelicanul maro. Masa de pranz si bauturile sunt incluse.

Speram ca v-a placut aceasta descriere Punta Cana ,iar aceasta destinatie,cu siguranta  va fi pe lista dvs. pentru urmatoarele vacante!

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print